Om Felin Fastigheter         

Felin Fastigheter är en husleverantör i Uppsala som bygger platsbyggda lösvirkeshus av trä främst i Uppsala och Gävle med omnejd. Vi bygger helt utifrån kundens önskemål och visioner, med stort engagemang, hög kvalitet och mycket omsorg. 

Tillsammans med kunden så skapar vi drömhem.

Kvalitétshus byggs genom duktiga hantverkare och  därför väljer vi att enbart arbeta med erfarna snickare och underentreprenörer som vi litar på. Somliga av dessa har byggt hus i decennier och besitter stor kunskap inom respektive område.  

Utöver detta så erbjuder vi även  färdiga hus till försäljning genom duktiga mäklare. 

Felin Fastigheter om oss
Felin Fastigheter vision och affärsidé

Vision och affärsidé

Vår vision är att på ett hållbart sätt uppföra platsbyggda kvalitétshus med hög standard helt enligt kundens önskemål.

Vi strävar mot att skapa en personlig relation där ni har samma kontaktperson från projektets start till dess slut, detta för en ökad trygghet genom hela projektet. 

Affärsidén uppkom då grundarna av företaget skulle bygga hus och omöjligt kunde ändra i planritningen, vilket bidrog till att Felin Fastigheter grundades. 

Vi vet även att det är många och ofta svåra beslut som måste fattas under en husbyggnation, även där finns vi till hands med hjälp och goda råd för att underlätta för er under hela resans gång.  

Till oss kan ni komma med era önskemål, drömmar samt visioner och vi hjälper er att genomföra dessa. 

 

Vilka är Felin Fastigheter

Felin Fastigheter är ett familjeföretag som brinner för att förverkliga husdrömmar. Företaget är namngivet efter grundarnas döttrar Felicia och Line, som en påminnelse om att tänka på de kommande generationerna. Felin Fastigheter ställer sig därför bakom FN:s globala hållbarhetsmål och arbetar i enlighet med dem.

Låt oss hjälpa er att bygga ert drömboende- Varmt välkomna till Felin Fastigheter.