Nyckelfärdigt hus

Ett nyckelfärdigt hus är inte konstigare än det låter – det är helt enkelt ett hus, färdigt för dig att sätta nyckeln i. Vägen dit däremot är ett stort projekt som kräver kunskap, erfarenhet och god projektledning. Vi på Felin Fastigheter brinner för att bygga hus och vårt mål är att vägen dit ska vara så smidig för dig som möjligt.

Nyckelfärdigt hus

Bygga hus nyckelfärdigt – vad innebär det?

Från start till mål är det ett antal steg att gå igenom innan huset blir nyckelfärdigt. Till att börja med behöver du en tomt att ställa huset på och ett bygglov från kommunen. Dessutom behövs anslutning av el, vatten, avlopp och eventuellt fiber till tomten. Ibland är det nödvändigt med tomtförberedelser innan man börjar bygga, genom schaktning eller pålning. Här kan du läsa mer om hela byggprocessen.

Totalentreprenad eller delad entreprenad?

Vem som ansvarar för vad under processen beror helt enkelt på hur du som kund vill ha det. Föredrar du att vi sköter allt, från början till slut, eller vill du själv ansvara för kontakt med underleverantörer? Väljer du totalentreprenad så innebär det kortfattat att ni skriver på endast ett kontrakt med oss, där vi ansvarar för alltifrån det praktiska till det juridiska. Vid delad entreprenad däremot så skriver ni ett kontrakt med oss som hustillverkare och sedan ansvarar du för att skriva kontrakt med alla underentreprenörer för exempelvis grund, el samt vatten och avlopp.

 

Nyckelfärdigt hus

Köp nyckelfärdigt hus från Felin Fastigheter

Drömmer du om att bygga ett hus i Uppsala och Gävle med omnejd så kan vi på Felin Fastigheter hjälpa dig. När du väl har tagit första steget genom att kontakta oss så är du ett steg närmare din dröm! Söker du inspiration till ditt husprojekt kan du kika på våra tidigare referensprojekt. Läs även om de hustyper vi är specialiserade på såsom ladhusmoderna hus och passivhus.

Har du bara visionen så ser vi till att förverkliga den!