Att jobba på Felin Fastigheter

Att jobba hos oss på Felin Fastigheter är att jobba med en strukturerad och säker aktör. Vi har höga krav på vårt levererade resultat och vi vill alltid kunna erbjuda våra anställda spännande projekt. Att kunna utvecklas på sitt arbete är något vi ser som självklarhet och vi värnar om alla våra anställda. Vi har ett fokus på att arbeta som ett team och att ihop kunna leverera ett bygga där vi känner gemensamt att vi skapat något vi är stolta över.

Hos oss jobbar en bred mängd av personer som har kunskap och erfarenhet. Det finns en gemensam passion för vårt arbete och vi vill använda våra kunskaper för att konstant utmana oss. Vi vet att när vi arbetar ihop med ett gemensamt mål kan vi överkomma vilka motgångar som än uppstår. Det är vårt mantra och vi är alltid öppna för människor som delar den åsikten med oss.

 

 Kreativa projekt åt genuina beställare

När vi får en beställning från en kund är vi alltid extra glada när vi får ett kreativt och unikt projekt. Att bygga ett hem åt någon är som att skapa ett konstverk. Det är personligt på en djup nivå. Hemmet reflekterar en persons liv, och vi är alltid glada att få ta del av att skapa någons dröm. Vi arbetar med att bygga fastigheter men också med långsiktiga relationer och värderingar. Vi håller en viss standard på miljömässig hållbarhet, kvalitet och säkerhet. Vi prioriterar dessa värderingar långt in i processen för att säkerställa att vi är rätt företag för kunden och kunden är rätt för oss. Vi har haft tur och arbetat på underbara projekt och du kan läsa mer om de på våran referensprojektsida för genomförda projekt.

 

Känner du att det passar dig? Sök nu.

Känner du att det vi har fört fram passar in på dig? Skicka iväg ett mail till oss så återkommer vi. Förhoppningsvis får vi välkomna ännu en ny kollega till vårt hårt arbetande team. 

Adress

Grafikgatan 12
754 54 Uppsala

Telefon

018-50 00 10

Vilka husdrömmar bär du på? Bolla dina visioner med oss idag!