Felin-hus

Dessa hus är precis som våra andra hus. Ett framtida hem, ett kvalitativt hus med en genomtänkt planlösning. Men de har mindre möjlighet till påverkan och en något enklare standard.

De mindre ladhusen kan fås med upp till 4 sovrum, vilket passar utmärkt för familjen som gillar att umgås på öppna gemensamma ytor. Det generösa köket glider över i ett vardagsrum med stort ljusinsläpp som ger en känsla av rymd och kontakt med trädgården utanför. Du har möjlighet att välja till ryggåstak vilket skapar både karaktär och ytterligare förstärker den luftiga känslan i kök och vardagsrum. Braskamin finns som tillval.

Det större traditionella Felin-huset på två plan ger dig möjlighet till 5 sovrum eller en ljus entrévåning helt inriktat på sociala ytor. Fyra stora sovrum på övervåningen samt ett allrum ger plats för flera sociala aktiviteter.

Ni kan påverka en del inrednings val, som att spegelvända planlösningen, och även välja till ryggåstak och kamin. Eller för er som har mycket annat i livet samtidigt så kan ni välja mellan olika färdiga typer av inredningspaket; Standard, Traditionellt och Modernt.

Hus 160m²

2-plan

7 rum

Boyta 160 m²

Hus 140m²

1-plan

5 rum

Boyta 140 m²

Hus 125m²

1-plan

6 rum

Boyta 125 m²

Hus 100m²

1-plan

5 rum

Boyta 100 m²