Moderna hus

Det som kännetecknar ett modernt hus är den avskalade arkitekturen, med inspiration från minimalism och funktionalism. Form, planlösning och detaljer andas innovation där både design och funktion är framtaget för att passa vårt sätt att leva i en modern livsstil. Raka linjer, öppen planlösning med flera sociala ytor och stora fönsterpartier är andra karaktärsdrag som går hand i hand med moderna hus. De stora fönsterpartierna ger ett stort ljusinsläpp och en nära kontakt med utsidan – ibland nästan så att gränsen mellan inne och ute suddas ut. Nivåskillnader med hjälp av skiftande takhöjd är också typiska karaktärsdrag för moderna hus.

Exteriör – liggande eller stående träpanel

Fasaden på moderna hus är ofta i slät puts eller träpanel. En kombination av dessa är inte heller ovanlig och resultatet blir en kombination i modern anda. Träpanelen är oftast stående, men ibland liggande, och vanligtvis har fönstren inga synliga fönsterfoder. Ytterligare ett sätt att bygga moderna hus är att bygga dem som stenhus. Vi på Felin Fastigheter är experter på trähus och tar gärna en dialog med er hur ni ska få det hus som passar just er.

Bygg moderna hus med Felin Fastigheter

Rent arkitektoniskt kännetecknas moderna hus av ovan nämnda detaljer. Men ett modernt hem handlar om mer än så och oavsett vad ni har för önskemål så finns vi här för att göra dem till verklighet. Vill ni exempelvis ha ett smart hem, uppkopplat mot internet så att du kan styra saker som belysning, uppvärmning och musikanläggning via din telefon? Inga önskemål är för små eller för stora och vi försöker alltid möta våra kunders behov.

När tomt och husritning är på plats sköter vi sedan kontakten med alla underentreprenörer så att ni vid frågor och funderingar endast behöver kontakta oss. Beroende på budget och förutsättningar så sätter vi den standard och utrustning som passar er.

Så, har du en dröm om att bygga ett modernt hus – kontakta oss redan idag för att ta första steget mot att bygga ert drömhus.

Läs även om andra vanliga husmodeller från Felin Fastigheter.

Har du bara visionen så ser vi till att förverkliga den!